We voorzien onze site van cookies zodat we hem nog beter kunnen maken. Door de site te bezoeken ga je akkoord met ons cookie beleid. Je kunt je voorkeuren altijd aanpassen.
x

Word vriend

Verbinding, inspiratie en avontuur zijn de kernwaarden van Ad Mosam. Wie een keer een concert van Ad Mosam heeft meegemaakt, kan niet anders dan er fan van worden.

Concert

Om te blijven doen wat wij doen is steun nodig. Van u, van jou, van iedereen die ons ensemble een warm hart toedraagt en het wil behouden voor de toekomst. Steun ons ensemble en wordt Vriend van Ad Mosam. Dankzij uw steun kunnen wij de beste musici aan ons verbinden, talenten opleiden en u -ons publiek- blijven boeien met concerten van hoog artistiek niveau. Als vriend:

  • bent u als eerste op de hoogte van concerten , nieuws en wetenswaardigheden over Ad Mosam;
  • ontvangt u voor 2 personen uitnodigingen voor generale repetities van Ad Mosam;
  • ontvangt u als welkomstcadeau onze Buxtehude-cd.

ANBI en Culturele ANBI

De belastingdienst heeft Ad Mosam (de stichting Collegium Ad Mosam) aangemerkt als “Algemeen Nut Beogende Instelling” (ANBI) en ook als culturele ANBI. Om als Culturele ANBI aangemerkt te worden moet de instelling voor tenminste 90% actief zijn op cultureel gebied. Donateurs van Culturele ANBI’s hebben vanaf 2012 een extra belastingvoordeel omdat voor hen een extra giftenaftrek geldt. Meer informatie over ANBI kunt u vinden op www.anbi.nl.

Publicatieverplichting

ANBI Publicatiecijfers Ad Mosam 2021
Standaardformulier publicatieplicht ANBI Algemeen

ANBI-regeling

Omdat AD MOSAM een ANBI status heeft zijn uw giften aan AD MOSAM aftrekbaar van de belasting. Wil een gift aftrekbaar zijn dan moet bij de belastingopgave de juiste naam en het RSIN nummer worden opgegeven.

Onze correcte gegevens zijn:
Naam instelling: Collegium Ad Mosam
RSIN: 808040017
U kunt uw bijdrage overmaken op IBAN:
NL15 ABNA 0629 5380 50.

Word nu vriend van Ad Mosam

Geweldig! Bedankt en we sturen een bevestiging.
Oeps, er ging iets mis... Probeer het nog eens.

Oudere ANBI publicatiecijfers