We voorzien onze site van cookies zodat we hem nog beter kunnen maken. Door de site te bezoeken ga je akkoord met ons cookie beleid. Je kunt je voorkeuren altijd aanpassen.
x

Over Ad Mosam Barok

Wij zijn ambassadeur van barokmuziek. We geven in wisselende samenstelling concerten met de highlights uit de barok, trakteren je op onbekende barokke juweeltjes en durven je te verrassen.

Ad Mosam is een Limburgs ensemble, maar heeft een internationale bezetting: professionele en gespecialiseerde ensemblezangers, solisten en instrumentalisten bundelen hun liefde voor muziek en nemen het publiek daarin mee. Ad Mosams thuisgebied is Limburg, maar daarnaast is het ensemble nationaal actief in geheel Nederland en natuurlijk in de Euregio. In onze expressieve uitvoeringen klinkt onze liefde voor het publiek en onze passie voor muziek. De uitvoeringen zijn intens en getuigen van een levendige communicatie en interactie op het podium en met het publiek.

"Wij willen dat elke uitvoering een belevenis is die mensen inspireert, vervoert of enthousiasmeert."

AD MOSAM is inspirator voor een jonge generatie. We willenjong talent de 'tools' bieden om zich verder te ontwikkelen én een podiumbieden om zich te presenteren. We zijn een verbindende factor tussen een jongegeneratie amateurmusici en het professionele werkveld.