We voorzien onze site van cookies zodat we hem nog beter kunnen maken. Door de site te bezoeken ga je akkoord met ons cookie beleid. Je kunt je voorkeuren altijd aanpassen.
x

Lucem Natale

Kerstmuziek uit de barok

Hoop, blijdschap, verzoening en vrolijkheid worden net als de komst van het Licht in dit programma verheerlijkt met prachtige klanken.

No items found.

Uitvoerenden

solisten en ensemble o.l.v. Bernard Wolteche

  • Sojeong Im, sopraan
  • Katerina Blizkovska, mezzo-sopraan
  • Emanuele Petracco, tenor
  • Valerio Zanolli, bas

Met medewerking van Amaryllis Wellens (viool) en het studentenkoor Intonacatore Utrecht

Hoop, blijdschap,verzoening en vrolijkheid worden net als de komst van het Licht in dit programma verheerlijkt met prachtige klanken. Het solisten ensemble van Ad Mosam, brengt samen met het studentenkoor Intonacatore van Zangschool Utrecht, kerstmuziek ten gehore van beroemde Duitse componisten uit de 17de-eeuw, afgewisseld met instrumentale stukken in de expressievere Italiaanse stijl: blijmoedig, licht en lichtvoetig: helemaal Kerst! Natuurlijk ontdek je in ons programma ook werken van minder bekende componisten zoals Vincenzo Albrici, die een tijds amen met Heinrich Schütz heeft gewerkt. Maar we nemen je vooral mee in bekende barokke kerstliederen zoals In dulci jubilo, vrolijk stemmende muziek die je aanmoedigt om elke dag te vieren als de eerste dag. Dat vieren doen we zelfs door het publiek uit te nodigen met enkele liederen mee te zingen. Dat mag; graag zelfs.

Uitvoeringen

Sittard, Michielskerk

Friday
20
December 2024
20:00
uur
Prijs: €
25
Bestel kaarten

Neeritter, Lambertuskerk

Saturday
21
December 2024
20:00
uur
Prijs: €
25
Bestel kaarten

Maastricht, Kapel van de Zusters Onder de Bogen

Sunday
22
December 2024
16:00
uur
Prijs: €
25
Bestel kaarten
No items found.